2013. június 25., kedd

Babakocsi információk

A babakocsiról nyilván mindenkinek a gyermeknevelés és a családalapítás jut eszébe. Ez a legszebb időszak talán az emberek életében. Az, hogy a gyermekünk milyen babakocsiban is töltögeti az első 1-2 évet az nem mindegy. Árak terén Babakocsit lehet venni az egészen olcsó 4-5000 ft-tól több 100 ezres kategóriáig. Nyilván a magasabb ár magasabb minőséget és jobb szerkezeti megoldásokat is kölcsönöz a babakocsikhoz.

A legnépszerűbb babakocsi gyártó cégek a Chipolino, CAM, Chicco, Neonato, Bertoni, de még sok sok egyéb márka és gyártó cég van természetesen. A típusát tekintve egy babakocsi lehet három kerekű, négykerekű, ikerbabakocsi, kombinált babakocsi illetve sport babakocsi. Magam meglátása szerint érdemesebb az esőre csukhatókat választani, hisz ezzel megkíméljük gyermekünket az időjárás okozta viszontagságoktól. A szín és egyéb minták tekintetében gyakorlatilag kimeríthetetlen a választék, mindenki a saját ízlése alapján választhat, akár egyszintű vagy mintás, pöttyös, csikós, kockás, stb... babakocsit. Még egy jó tipp, amíg a gyerek még nem éri el a 6-7 hónapos kort , addig mindenképp érdemes a vízszintes fekvésűt választani, mert ez a legjobb a baba gerincének ebben a korban még továbbá mindig legyen jó anyaga és ne legyen túl nehéz, hogy könnyen lehessen irányítani és öröm legyen a babakocsizás nem pedig egy edzés.

Én első sorban, ha valaki babakocsit keres akkor az internetet ajánlom, hogy előbb ott nézzen körül, hiszen ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy megtaláljuk magunk és gyermekünk számára a legkedvezőbb babakocsit. Remélem tetszett ez a kis cikkem és sokat jársz még erre! Viszlát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése